Celebrity a grilování, aneb elektrický gril ocení i ti nejnáročnější

Velikost textu: A A A

Celebrity a grilování, aneb elektrický gril ocení i ti nejnáročnější

Ilustrační foto
  • autor: Redakce
  • sdílet na

Grilování se stává součástí života českých domácností. Nejde již jen o občasné grilovací párty, ale grily již pronikly do naší každodenní kuchyně. Pojďme se společně podívat, co mají nejradši české celebrity.

Zdravé grilování, které můžeme využívat i během dlouhé zimy, nebo i během nepřízně letního období, nabízí elektrický gril Weber. Jak uvádí herec a moderátor Tomáš Krejčíř, tak mezi jeho oblíbené pochoutky patří grilovaný ananas, jarní cibulka a zelenina. Nepohrdne ani kvalitním grilovaným masem.

Partnerský horoskop od astrologa vám poradí ve vztahu

ZOBRAZIT

Mezi labužníky, kteří mají rádi grilované maso patří i česká miss Renata Langmannová. Při grilování s rodinou a přáteli si nejradši pochutná na grilovaném mase se zeleninou.

Grilované ryby pro změnu preferuje herec a moderátor Martin Zounar. Tvrdí, že ryby se na grilu snadno připravují a navíc jsou zdravé.

Specialistou na grilování je také herec Jan Čenský. Primář chirurgie v seriálu Ordinace v Růžové zahradě podle vlastních slov dbá na životosprávu, ale v jídle se určitě nešidí.

A závěrem krásná žena, herečka Markéta Hrubešová také ráda griluje ryby, a to zejména mořské, ke kterým ráda podává zeleninové oblohy.

Jak vidno, grilování se rozšířilo nejen mezi české domácnosti, ale také mezi české celebrity, které velmi často propůjčují své tváře i k různým kulinářským pořadům na televizních obrazovkách.

Náš tip na grilovaný ananas:

Ingredience: 1 balíček skořicového cukru, 1 ananas a 1 lžíce oleje
Ananas oloupeme, omyjeme a osušíme. Dužinu nakrájíme na přibližně 1 cm silná kolečka, lehce je potřeme olejem a posypeme skořicovým cukrem. Poté je vložíme do chladničky odležet do druhého dne. Elektrický gril rozpálíme a kolečka grilujeme přibližně 5 minut po každé straně. Grilovaný ananas můžeme lehce zastříknout koňakem a ihned ho podáváme. Dobrou chuť.

zdroj:
Autor/zdroj fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: recepty, vaření, grilování

Diskuze k článku: 0 příspěvků

Pro přispívání do diskuse musíte být přihlášen/a.

Můžete si také přečíst

Výživa
Sezamové semínko a jeho kouzla

Sezame, otevři se...Sezamové semínko je opravdu kouzelné, o tom není pochyb! Je velice výživné a obsahuje řadu potřebných…

Výživa
Tofu? A to je vlastně co?

Už jste někdy jedli tofu? Ono je opravdu možné, že pokud nepatříte mezi zastánce zdravé výživy a pravidelně nenavštěvujete…

Ostatní
Královna koktejlů

Každá velice dobře víme, jak báječný může být večer strávený s kamarádkou a sklenkou kvalitně namíchaného koktejlu.…

Zahrada
Recepty pro plynové grily a nejen pro ně

Blíží se grilovací sezóna a my vám proto přinášíme několik zajímavých a chutných receptů, které byste mohli vyzkoušet.Pro…

Výživa
Luštěniny: Cizrna beraní

Máte rádi luštěniny? Nestyďte se za plyny unikající z vašeho zažívacího traktu a dopřejte si pravou rostlinnou bílkovinu,…

Ostatní
Domácí alkohol

Alkohol je dobrým společníkem při posedávání s přáteli. Až vyrazíte na piknik či pozvete známé k sobě domů, určitě…

Ostatní
Šéf na grilu v akci

Pořad Šéf na grilu je tu! Oblíbený kat a šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky ve velkém stylu. Se specializovaným…

Výživa
Jáhly z časů našich babiček dnes opět na talíři!

Znáte jáhly? Nebojte se, opravdu nejsou dobré jen jako krmivo pro ptáky. U našich babiček byly docela v oblibě a dnes opět…

 
Vítejte Krása a móda Rodina a vztahy Vše Domov Společnost Horoskopy
RSS | Reklama | Podmínky | Kontakt