Španělsko na talíři v kurzech vaření

Velikost textu: A A A

Španělsko na talíři v kurzech vaření

Ilustrační foto
  • autor: redakce
  • sdílet na

Ráda vaříte a přejete si poznat nový typ kuchyně, než poskytuje ta česká? Milujete lehké, zdravé a čerstvé pokrmy, které jsou základem středomořské kuchyně? Neváhejte a přihlaste se na kurzy vaření Brno. Pronikněte do skvělé španělské gastronomie a naučte se připravovat originální španělské pokrmy, které jsou jednoduché a skutečně lahodné.

Španělskou kuchyní vás provede zkušený šéfkuchař Robert Janíček, který sám sbíral své zkušenosti během cest po Španělsku. Navštívil všech 17 regionů a v každém se dozvěděl spoustu zajímavostí o typických španělských ingrediencích a pokrmech, které se naučil připravovat dle originálních receptur. Během kurzů vám předá velké množství poznatků a při vaření vás naučí využívat čerstvou zeleninu a upravovat ji na různé způsoby. Pod jeho vedením se také naučíte připravit výtečně španělské menu a přesvědčíte se, jak je španělská kuchyně rozmanitá a zdraví prospěšná.

Kupte si kvalitní MED přímo od včelaře v Praze.

ZOBRAZIT

Na kurzy se jednoduše přihlásíte přes internetové stránky http://www.spanelskakuchyne.cz/kurzy-vareni/. Podívejte se tedy na nabídku volných termínů a pokud jste odhodlaná na sobě po kuchařské stránce pracovat, termín si zarezervujte co nejdříve. Rozšíříte si své obzory na poli vaření a doma budete schopna vykouzlit nové „neokoukané“ pokrmy, které jistě zaujmou nejednoho strávníka.

Potom už zbývá jen navštívit webové stránky spanelskerecepty.cz a vybrat si recepty šité na míru vašim chutím. Ty uvaříte na základě čerstvě nabytých zkušeností z kurzů vaření skutečně rychle a skvěle si na nich pochutnáte. Nečekejte a vrhněte se za dobrodružstvím.

Placený reklamní článek

zdroj:
Autor/zdroj fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: pr, vaření, recepty

Můžete si také přečíst

Výživa
Sezamové semínko a jeho kouzla

Sezame, otevři se...Sezamové semínko je opravdu kouzelné, o tom není pochyb! Je velice výživné a obsahuje řadu potřebných…

Výživa
Tofu? A to je vlastně co?

Už jste někdy jedli tofu? Ono je opravdu možné, že pokud nepatříte mezi zastánce zdravé výživy a pravidelně nenavštěvujete…

Ostatní
Královna koktejlů

Každá velice dobře víme, jak báječný může být večer strávený s kamarádkou a sklenkou kvalitně namíchaného koktejlu.…

Ostatní
Celebrity a grilování, aneb elektrický gril ocení i ti nejnáročnější

Grilování se stává součástí života českých domácností. Nejde již jen o občasné grilovací párty, ale grily již pronikly do…

Zahrada
Recepty pro plynové grily a nejen pro ně

Blíží se grilovací sezóna a my vám proto přinášíme několik zajímavých a chutných receptů, které byste mohli vyzkoušet.Pro…

Výživa
Luštěniny: Cizrna beraní

Máte rádi luštěniny? Nestyďte se za plyny unikající z vašeho zažívacího traktu a dopřejte si pravou rostlinnou bílkovinu,…

Ostatní
Domácí alkohol

Alkohol je dobrým společníkem při posedávání s přáteli. Až vyrazíte na piknik či pozvete známé k sobě domů, určitě…

Ostatní
Šéf na grilu v akci

Pořad Šéf na grilu je tu! Oblíbený kat a šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky ve velkém stylu. Se specializovaným…

Výživa
Jáhly z časů našich babiček dnes opět na talíři!

Znáte jáhly? Nebojte se, opravdu nejsou dobré jen jako krmivo pro ptáky. U našich babiček byly docela v oblibě a dnes opět…

 
Vítejte Krása a móda Rodina a vztahy Vše Domov Společnost Horoskopy
RSS | Reklama | Podmínky | Kontakt NAHORU ↑

ZOBRAZIT MOBILNÍ VERZI ZOBRAZIT KLASICKY