Tukožravá polévka – zhubněte během týdne!
Během zimy má naše tělo často tendenci vytvářet si ochranné tukové vrstvy. Výsledkem tedy je, že často mám přebytečné kilo, které nás trápí. A výbornou pomocí je tukožravá polévka, která vám pomůže zbavit se nadbytečné hmotnosti.
Suroviny
4-5 rajčat
6 větších cibulí
2 zelené papriky
1 svazek dužnaté celerové natě
1 hlávka bílého zelí
1 bujon v kostce
sůl
pepř
kari
petrželka
Postup přípravy
Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce s vodou, přidáme bujon, okořeníme a vaříme dokud zelenina zcela nezměkne. Na závěr můžeme kousky zeleniny rozmixovat.
Jak vypadá kůra
U diety založené na tukožravé polévce je výhoda v tom, že polévky můžete sníst kolik hrdlo ráčí. Hladem se tedy trápit nebudete. Ke konci týdne vám už může jít polévka „krkem“, ale snažte se sníst alespoň jednu porci. Po celou dobu je zakázáno jíst pečivo, smažená jídla (vše, kde je tuk), vyhněte se i alkoholu. Za jeden týden takto můžete zhubnout 5 až 7 kg. Doporučejeme dodržovat následující postup toho, co který den k polévce jíst:
1. den – ovoce (ne banány)
2. den – zelenina (ne luštěniny)
3. den – ovoce, zelenina
4. den – min. 3 banány, mléko
5. den – drobné množství masa
6. den – zelenina, maso
7. den – rýže, džus, zelenina